jueves, 12 de abril de 2018

Versos contra la violència, a Tarragona

El passat 11 d'abril, un nou acte de  Versos contra la violència, amb l'excusa de presentar el llibre homònim publicat per Onada Edicions, on participen una setantena d'autors.
Aquest cop fem cap a Tarragona, convidats per l'Escola de lletres de Tarragona i l'APELLC, i amb la col·laboració de Santa Teca, que van oferir-nos vi de la Terra Alta. 
L'acte, conduït per Lurdes Malgrat, fou una fusió d'autors del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre; una fusió malauradament no gaire freqüent, i que tots plegats vam conjurar-nos a repetir.
La pluja feu canviar el lloc on havia de tenir l'acte, el Col·legi d'Arquitectes, per a dirigir-nos a l'antic Ajuntament. Nosaltres, els ebrencs, i arribarem juganers, amb la il·lusió dels xiquets que surten d'excursió amb els seus amiguets, perquè ja porten unes quantes sortides, perquè anem estretint lligams (un dia ens hauríeu de veure per un foradet, la manera com ens organitzem, sobretot, via whataspp).
Gràcies a aquesta trobada, la llista de participants al projecte no para de créixer:
Lurdes Malgrat, Anna Gisbert, Conxita Jiménez, Carme López, Francesc Valls Calçada, Joan Aregio, Josep Cots, Doningo Monllaó, Isabel Ortega, Dolors Torrents, Esther Torrent, Rosa M. Rosell, Fina Figueres, Magí Sunyer, Roser Martí, Jordi Martí, Adrià Targa, MarcelCasas, Xavi Puig, Núria Ibáñez, Montse Farrés, Elena Solé, Màrius Pont, Núria Menasanch, Mercè Quilez, Ricardo Gascon,  i Jesús M. Tibau.
.
Quan marxàvem, ja plena nit i amb els carrers de la part vella de Tarragona mullats, ens sentíem plens, reis d'un país que potser només em somiat, però que és el nostre.
.
Podeu veure el vídeo sencer de l'acte en aquest enllaç






















No hay comentarios:

Publicar un comentario