lunes, 9 de abril de 2018

Versos contra la violència, a Roquetes, de nou

Cada activitat del projecte Versos contra la violència és organitzada per una persona o entitat diferent i, per tant, té un aire singular.
Ahir diumenge en va ser un bon exemple, al local de La lira de Roquetes, escortats per la parella de gegants de la vila.
Va iniciar l'acte Sisco Ollé, regidor de Cultura, que va fer un repàs dels fets de l'1 d'octubre a Roquetes. Després, Ricardo Gascon i jo mateix, com és habitual, i aquest cop sense Eduardo Margaretto, el tercer en concòrdia, vam fer una breu presentació de com va néixer el projecte. Tot seguit, alguns dels participants del llibre i del projecte van llegir uns poemes: Montse Pallàres, Pili Alegria, Miquel Franch, Emigdi Subirats, Ernest Redó, i Mercè Quilez,  que ens seguia des de la distància i a qui vam tindre el goig de conèixer en persona per primer cop.
I per a culminar l'acte, l'espectacle dissenyat per Toni Térmens i Maria José Piñol amb el nom ESDEVENIR, amb una mescla de poesia, música i dibuix que ens deixà un dolç sabor de boca. Hi van participar recitant Aida Mayor Bel, Joan Vericat i Marta Torres, Duna Fontanet al piano i acordió, Aurora Fontoba al violí, Sofia Audí, Núria Panisello i Toni Tèrmens al dibuix, i Agustí Fontanet i David Torres al muntatge.
I quasi sense temps a digerir les emocions, dimecres vinent, a les 19 hores, ja ens esperen al Col·legi d'Arquitectes de Tarragona.













No hay comentarios:

Publicar un comentario